Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ενας οδηγός αγώνων στους δρόμους,



Υπάρχει ένα αίσθημα στον άνθρωπο που λέγεται ‘’αίσθημα φόβου’’. Στα 17 σου δεν το χεις ακόμα φουλ ανεπτυγμένο. Κατεβαίνεις βράδυ με χίλια και νομίζεις πως δεν θα πεθάνεις ποτέ. Τριάντα χρόνια μετά ο σκληρός δίσκος του εγκεφάλου σου έχει καταγράψει τη μικρή λέξη με το κεφαλαίο Φ. Φοβάσαι.Και καλά κάνεις. Είναι φυσιολογικό. Μιλάμε όμως για κανονικό εγκέφαλο. Και όχι σαν του Κεν Μπλοκ που δεν καταλαβαίνει Χριστό – no fear. Που επίσης αρχίζει από φι.

Φέτος στο Ράλι Πορτογαλίας  έφαγε κάτι τούμπες που μόνο να τις βλέπεις κόβεσαι και αυτός βγαίνει και χαμογελάει. Πως είναι όταν ο πεντάχρονος γιος σου πέφτει με το ποδήλατο και εσύ του λες ‘’εντάξει, δεν τρέχει τίποτα ρε άντρα’’; Ε, ο Μπλοκ νομίζει πως θα βγει από καμιά γωνία ο μπαμπάς του και θα του πει και μπράβο παιδί μου.  Στα 43 του θυμίζω… Σαν ινδιάνος που ανακαλύπτει στα γεράματα τη φυσαρμόνικα, ο Μπλοκ είναι ο ψυχάκιας του χαβαλέ και της ταχύτητας. Έχει επίσης ένα στυλ αφασιακό, τελείως cool, κάτι σαν του Άστον Κούτσερ στις φάρσες που κάνει στο MTV που αρέσει γενικά στα αμερικανάκια. Αλλά και κολλάει γάντι με το στυλ της εταιρίας του, της DC, αυτής που φτιάχνει παπούτσια για πιτσιρικάδες, skaters κλπ. . Συμβουλή: αν είσαι 43 και πέρα μην τα φορέσεις. Θα δείχνεις σαν τον Μπίβερ σε μεγάλη ηλικία.

Ενδεικτικό του αφασιακού του ρίσκου είναι πως τις προάλλες βάλθηκε να κάνει το πιο μεγάλο άλμα που έχει γίνει ποτέ με αγωνιστικό αυτοκίνητο. Πήρε φόρα και απογείωσε το Subaru λες και είναι F16 . Θα μπορούσαν να συμβούν χίλια δυο στραβά. Στα αρχίδια του.  Πλάκα - πλάκα όμως ο Μπλοκ θεωρείται ο νούμερο 17 άνθρωπος με τη μεγαλύτερη επιρροή στη βιομηχανία των σπορ,  τρέχει όπως είπαμε στο  WRC – εννοείται  δεν έχει τη στόφα του Λεμπ, του Χίρβονεν ή του Σόλμπεργκ αν και προσπαθεί πραγματικά – ενώ το τελευταίο του video δείχνει ξεκάθαρα το δρόμο στη βιομηχανία του σπορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...