Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Τον απήγαγαν για να… παραστήσει τον Χουσεΐν σε πορνό

Ακούγεται ανήκουστο αλλά είναι η αλήθεια. Αν είσαι κλώνος κάποιου διάσημου κινδυνεύεις πλέον και από παραγωγούς πορνό. Ο… Αιγύπτιος της φωτογραφίας ονομάζεται Mohamed Bishr, και μη σας ξεγελά η ομοιότητα με τον Σαντάμ Χουσεΐν, αν και η αλήθεια είναι ότι είναι εκπληκτική. Πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

Τον άμοιρο λοιπόν αυτόν άνθρωπο, τον απήγαγε μια συμμορία Ιρακινών για να …ντουμπλάρει″ τον πρώην δικτάτορα σε πορνοταινία. Στην αρχή προσπάθησαν να τον δελεάσουν και του πρόσφεραν 330.000 δολάρια για να παίξει τον Χουσεΐν. Η ταινία δε

, θα πωλούνταν στα μέσα ενημέρωσης ως μια αυθεντική καταγραφή του νεκρού δικτάτορα.
Όταν όμως αυτός αρνήθηκε, τρεις άνδρες με μαύρα κοστούμια προσπάθησαν να τον απαγάγουν καθώς περπατούσε σε μια καφετέρια στην Αλεξάνδρεια την Κυριακή. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε «Οι τρεις άνδρες, οι οποίοι είχαν όπλα που κρέμονται από τις ζώνες τους, με ανάγκασαν να βγω από το αυτοκίνητό μου και με έσπρωξε σε ένα βαν, χτυπώντας το κεφάλι μου»
Για κάποιο λόγο, όμως οι απαγωγείς άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους και τον πέταξαν έξω από το όχημα. Και έτσι γλίτωσε ο Mohamed, την πορνοταινία και τη…διασημότητα που θα του έφερνε.

kamikazi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...