Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ένας Κουβανός με 24 δάχτυλα! (video)



Ο Yoandri Hernandez Garrido από την Κούβα έχει συνολικά 24 δάχτυλα, 12 στα δύο του χέρια και άλλα 12 στα πόδια του!
Ο ίδιος δηλώνει υπερήφανος παρά την ανωμαλία που τον διακατέχει και, μάλιστα, νιώθει ιδιαίτερα “τυχερός” καθώς είναι πολύ δημοφιλής στους τουρίστες, κάτι φυσικά που το εκμεταλλεύεται στο έπακρον: πρόσφατα, ένας ταξιδιώτης πλήρωσε 10 δολάρια για να βγει μία φωτογραφία μαζί του, τη στιγμή που ο μέσος μηνιαίος μισθός στη χώρα του είναι 20 δολάρια!

Ο 37χρονος άνδρας είναι γνωστός ως “24” και πάσχει από μία ασθένεια που ονομάζεται πολυδακτυλισμός. Ο ίδιος δήλωσε: “Χάρη στα 24 δάχτυλά μου καταφέρνω και ζω, καθώς δεν έχω σταθερή δουλειά”, προσθέτοντας: “οι γιατροί που με εξέταζαν στο παρελθόν, εντυπωσιάζονταν κάθε φορά όταν έβλεπαν τα δάχτυλά μου”.

 Ο Hernandez νιώθει πολύ όμορφα που οι άνθρωποι τον θαυμάζουν, νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενος που έχει τόσους πολλούς φίλους και που ζει γενικά μία υπέροχη ζωή.

Όσον αφορά άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την ίδια ασθένεια, ο Hernandez τους προτρέπει: “να μην χάνουν το κουράγιο τους και να μην αισθάνονται άσχημα για τίποτα. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ευλογίες και πρέπει να είναι ευτυχισμένοι με τη ζωή τους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...