Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Σεξ... πριν την Θεία Λειτουργία!

Μπροστά στη webcam τους στήθηκαν οι ενορίτες του Αγίου Πατρικίου στο Ντουμπάρτον για να παρακολουθήσουν τη θεία λειτουργία, καθώς δεν μπορούσαν να παρευρεθούν στον ναό.

Κι εκεί που περίμεναν να αρχίσει η ψαλμωδία... άρχισε ένα βίντεο που έκανε τους πάντες να κοκκινίσουν. Αντί της θείας λειτουργίας προβλήθηκε διαφημιστικό για προϊόν γνωστής εταιρείας προφυλακτικών που υπόσχεται έξτρα απόλαυση. Στη διαφήμιση πρωταγωνιστούν έξι ζευγάρια που κάνουν σεξ.

Η κάμερα κάνει κοντινό στις κυρίες που φθάνουν σε κορύφωση ενώ μία καλλιτέχνις της όπερας τραγουδά πάνω στις φωνές απόλαυσης!

Το σλόγκαν της διαφήμισης είναι... "Sexperience"! Συνήθως πριν από την προβολή του εκάστοτε προγράμματος, προηγείται προβολή διαφημιστκών σποτ.Όπως χαρακτηριστικά είπε ένας ενορίτης, «τα μάτια μου κόντεψαν να πεταχτούν έξω!»

Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν ακόμη οι πιστοί είναι πώς οι αρμόδιοι του site της Καθολικής Εκκλησίας επέτρεψαν να προβάλουν ένα παρόμοιο βίντεο λεπτά πριν από τη λειτουργία.«Δεν φαντάζεσαι ότι εμείς είμαστε το καταναλωτικό κοινό της εταιρείας, αλλά υποθέτω ότι μπορείς να δεις την αστεία πλευρά του θέματος», δήλωσε ένας από τους ενορίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...