Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Θέλω διαζύγιο! Με απατάει συνέχεια μέσα από το Facebook..



Δεν την προλαβαίνω φώναζε την Τρίτη εξοργισμένος σε δικηγορικό γραφείο του Ηρακλείου 43χρονος, ο οποίος επέμενε να πάρει διαζύγιο για να μην γίνει «φονιάς», όπως έλεγε χαρακτηριστικά.

Ο 43χρονος που παρά τις εκκλήσεις του δικηγόρου να σταματήσει να
φωνάζει εκείνος δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του… Είχε βγάλει αντίγραφα από την σελίδα της 32χρονης συζύγου του, στην οποία εμφανιζόταν ως «ελεύθερη» που ενδιαφέρεται «για άνδρες».

Όλα φανερώθηκαν χάρη σε μια συνάδελφό του, αφού ο ίδιος δεν έχει σχέση με την τεχνολογία και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

«Μου έλεγε ότι ψάχνει να βρει παλιές της συμμαθήτριες για να συναντηθούν και να θυ- μηθούν τα σχολικά τους χρόνια. Ποτέ δεν πήγε το μυαλό μου ότι «ψάρευε» εραστές».

Σημείωσε ο ίδιος ενώ παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό όταν αντίκρισε τις προκλητικές φωτογραφίες που είχε αναρτήσει η σύζυγος του και τα γεμάτα υπονοούμενα σχόλια που τις συνόδευαν.

Οι πιο «κουλοί» λόγοι για διαζύγιο

Κάθεται όλη μέρα στην τηλεόραση

Στην αγωγή διαζυγίου που έχει καταθέσει 41χρονη ιδιωτική υπάλληλος ζητά να χωρίσει με τον επί δεκαετία σύζυγο της γιατί δεν είναι, όπως λέει, αυτός που παντρεύτηκε.

Ο …υποχόνδριος

Σε άλλη περίπτωση 30χρονη ζητά διαζύγιο επειδή δεν αντέχει, όπως λέει, τον υποχόνδριο σύζυγο της.

«Έχει την απαίτηση να καθαρίζουμε τα πάντα μέσα στο σπίτι με χλωρίνη. Από το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης μέχρι τα πόμολα στις πόρτες.»

Άπιστη επί …πληρωμή

Διαφορετική όμως είναι η περίπτωση ενός 53χρονου ευκατάστατου Ηρακλειώτη, ο οποίος πριν από δύο χρόνια παντρεύτηκε ΜΙΑ 27χρονη καλλονή από την Ουκρανία.

Όπως αποδείχτηκε μετά από επτά μήνες έγγαμου βίου, η 27χρονη μαζί με μια φίλη της, «ψάρευαν» ερωτικούς πελάτες μέσω αγγελίας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...