Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Παγκόσμιος πρωταθλητής, στον αυνανισμό...


Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Μαραθωνίου Αυνανισμού Masanobu Sato "ανοίγει τα χαρτιά του" σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. Ποίες είναι οι καθημερινές του συνήθειες πως καταφέρνει να είναι πάντα σε φόρμα .


Κατέχει ένα σπάνιο ρεκόρ. Είναι ο δις  παγκόσμιος πρωταθλητής αυνανισμού και έχει χύσει πολύ ιδρώτα σε καθημερινή  προπόνηση για να το πετύχει.
Ο λόγος για τον  Masanobu Sato που μπροστά στην κάμερα δεν αισθάνεται  ντροπαλός και μας εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια τις καθημερινές του συνήθειες.
Ο Ιάπωνας παγκόσμιος πρωταθλητής ξεκινά την προπόνηση νωρίς το πρωί την ώρα που η αγαπημένη του κάνει τις δουλειές του σπιτιού.
Ενώ αυτή μαγειρεύει, σιδερώνει... αυτός γεμάτος αυτοπεποίθηση βάζει τις αγαπημένες του ερωτικές ταινίες και αυνανίζεται  τουλάχιστον για δύο ώρες.
Στο βίντεο τονίζει, ότι ο αυνανισμός είναι το αγαπημένο του χόμπι. Μάλιστα μας εξηγεί ότι προτιμά να αυτό-ικανοποιείται από το να κάνει έρωτα με την αγαπημένη του.
Ήταν το  2009 στο Masturbate-a-thon, του Σαν Φρανσίσκο που ισοπέδωσε το προηγούμενο ρεκόρ του. Ο νεαρός κατάφερε να τον "κάνει λάστιχο" για  9 ώρες και 58 λεπτά. Το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν 9 ώρες και 33 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...